1 dakika şarj ile 150 km! Bu duyuru elektrikli araçlarda devrim yaratabilir

SEVB, Elektrikli Araç Bataryalarında Devrim Yaratıyor

Elektrikli araçların sahip olduğu batarya teknolojisi sürekli gelişiyor ancak uzun şarj süreleri hala sorun teşkil ediyor. SEVB, Star Chaser 2.0 adını verdiği ultra hızlı şarj olabilen bataryayı tanıtarak bu sorunu çözmeyi hedefliyor. Sadece bir dakikalık şarjla 150 km menzil sağlayabilen bu batarya, çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

Elektrikli Araçların Geleceği Parlak

Elektrikli araçların gün geçtikçe yaygınlaştığı bir dönemde, bataryaların hızlı şarj edilmesi en büyük gerekliliklerden biri haline geldi. SEVB’nin 12C şarj oranıyla tanıttığı Star Chaser 2.0 modeli bu konuda büyük bir adım olarak öne çıkıyor. Geliştirilen bu yeni batarya ile elektrikli araç kullanıcılarının menzil endişeleri de ortadan kalkmış olacak.

SEVB’nin teknolojiye yaptığı yatırımlar sayesinde, Star Chaser 2.0 bataryası güvenlik konusunda da maksimum seviyede tasarlanmış. Entegre sıvı soğutmalı batarya bağlantı kesme ünitesi ve esnek baskılı devreler sayesinde güvenlik standartları en üst seviyeye çıkarılmış.

Star Chaser 2.0 aynı zamanda elektrikli araçların menzilini arttırmayı hedefliyor. 6C şarj oranlarıyla 800 km’ye kadar menzil sağlayabilen bu batarya, gelecekteki elektrikli araç modelleri için heyecan verici bir yenilik olacak.

SEVB’nin atılımıyla elektrikli araç sektöründe büyük değişimler yaşanması bekleniyor. Star Chaser 2.0, batarya teknolojisinde yeni bir çağın başlangıcını işaret ediyor.

Related Posts

Bir molekülün kas yaşlanmasını yavaşlattığı bulundu

Bilim insanları, tek doz tedavinin kas fonksiyonunu geri kazanmak için yeterli olabileceğini söylüyor.

Altı yıl boyunca yeni gibi kalacak telefon modelleri açıklandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yazılım güncelleme politikasında önemli bir değişikliğe gitti. Şirket, bazı modellerine 6 yıla kadar Android ve güvenlik güncellemesi sunacağını duyurdu.

Organ naklinde yeni çağ! 3D baskı ile organ üretimi

Tıp dünyası, 3D baskı teknolojisinin biyoteknolojiyle birleşmesiyle tarihi bir dönüm noktasında. 3D baskı ile organ üretimi, organ nakli bekleyen milyonlarca hasta için umut ışığı olurken, bilim insanları bu teknolojiyle kişiye özel organlar üreterek …

Musk Hyperloop’tan neden vazgeçti?

Elon Musk’ın büyük umutlar bağladığı Hyperloop projesi neden hayal kırıklığı yarattı?

Instagram’da artık fotoğraf kırpmanıza gerek yok

Instagram, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik bir adım daha attı. Uygulamanın başındaki isim Adam Mosseri’nin Threads uygulaması üzerinden yaptığı açıklamaya göre, artık 3:4 en-boy oranına sahip fotoğraflar Instagram’da orijinal haliyle paylaşılabilecek.

Bazı bilim insanları yapay zekanın bilinçli hale geldiğine neden inanıyor?

Bazı bilim insanları yapay zekanın bilinçli hale geldiğine neden inanıyor?